!

Fyll i det här fältet.

Hämtar...

MENY

SÖK

Ärendehantering

Tillbaka

Träningsredskap i lokalen?

Ärende-ID: 48
Status: Pågående

Hej! Vi undrar om det skulle finnas plats och intresse av att köpa in tex en gemensam motionscykel eller roddmaskin till den gemensamma lokalen. Även pingisbord vore kul! Det kanske förutsätter ett mer digitalt inpasserings- och bokningssystem som har diskuterats.

2018-02-12 20:40
Ditt namn:: Karin&Mattias Jälmestål
Ditt tel nr:: 0733434321
Husnr:: 15
Våning:: 5

Noteringar

Hej Karin och Mattias!

Det har tagits in offerter för ett digitalt inpasseringssystem. Men det är en mycket kostsam investering och behöver vänta tills föreningen avslutat värme-projektet.

Att omvandla föreningslokalen till en träningslokal är inte en dålig idé, men behöver nog få mer stöd hos medlemmarna. Hur stort är intresset?

2018-02-27 14:20
Elias Kojhassarly

Hej! Vi vet inte intresset bland övriga medlemmar. Kanske en fråga att ta upp i lämpligt forum? Jag tänkte att det kunde vara en kombinerad tränings/aktivitetslokal men att man fortf. tex kan boka den även för kalas = möjlighet att ställa saker åt sidan. Kanske går att få bokning smidigt med nuvarande nyckelhantering också!

2018-02-27 15:35
Karin Jälmestål

Lägg till notering:

Bifoga fil:

 

Genom att spara samtycker du enligt dataskyddsförordningen att dina personuppgifter behandlas på hemsidan. Så här behandlas dina personuppgifter.